Friday, January 20, 2012

Seminggu di KSKB

Syukur Alhamdulillah dah seminggu dah jadi pelajar kat Kolej Sains Kesihatan Bersekutu (KSKB) Sg. Buloh. Semua perasaan ada masa lapor diri & minggu orientasi. Takut, gembira, berdebar & excited. Whatever it is seminggu dah berakhir dan dapat cuti 4 hari sempena Tahun Baru Cina pula. Best banget kelas baru seminggu dah cuti pula..
Dapat tutor yang sangat baik dan sporting untuk kelas saya. Hopefully dengan adanya tutor yang baik ni, takdelah stress sangat nak belajar kan. Assignment dan Case Study pun dah start diberi oleh Puan :)
Dengan penuh semangat, saya dah start taip Tajuk. hikhik! baru tajuk pun :D Presentation minggu depan pula. Dah lama tak present present ni, mesti gugup depan student lain nanti. awwww!! helpppp!!
Hopefully semuanya berjalan lancar minggu depan ok. Doakan saya :)

2 comments:

  1. salam kenal..

    kursus naik pangkat ke? atau sambung blajar? tahniah...

    biasalah, kalau x mula mana nak habis,.. mula2 tajuk, lepas tu perenggan 1, lepas tu.... hehe hee tensyennyaa....

    ReplyDelete
  2. salam aimaniman,
    ni utk sambung belajar je. tapi manatau di masa depan boleh naik pangkat kan :)
    InsyaAllah.. thanks for the comment.

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin