Saturday, December 31, 2011

Cats Museum. meowww!



So many things to write but too little time! ohmy! please forgive me for not updating  our visit to Kuching last week. Balik KL je dah start keje. pastu banyak perkara pula nak kena settled. 
Kena cari taska baru untuk YiyeNeidal sebab taska lama nak pindah dari kawasan rumah..
kesian juga tuan taska tu sebab tuan rumah yang diorang sewa tu bagi notis sebulan je kena pindah sedangkan dia dah siap cat keseluruhan taska tu dekat 2K. memang rugi kat dia..

Mana lagi nak cari barang barang sekolah yiyen untuk 2012..
so memang agak busy lah mamayiyen ni kononnya :)

Ok.. sebelum saya terkeluar dari tajuk..
jom kita ke Muzium Kucing di Kuching!!



Masuk je dalam muzium kucing ni.. memang terasa teruja sekali..
saya tau di luar sana pasti ramaiiiiii sangatttt yang suka kucing kan!!
you guys should come here untuk mengetahui lebih lanjut pasal sejarah kuching dan lain lain.



best wo!!
siap ada photo booth untuk bergambar sebagai kucing..hehe..




meowwwww!!!!



Pintu masuk utama Cats Museum ni ialah kepala kucing :)



Neidal malu malu nak masuk..
Atuk penat pujuk dia..hehehe..


Audra dengan salah satu gambar pameran kucing..
Audra ni anak kedua abang saya :) sama umur dengan Yiyen tapi dia sangat tinggi!



Neidak excited tengok kucing bersama sepupunya Amirah Zahirah



cute kan!



sape yang cute? kucing ke atau kami? hik hik!



Kucing pakai baju Santa..



Hello Kitty collections..


Neidal sekali lagi excited sekali!! hehehe..


Adik ku, Richado sedang khusyuk mengkaji sejarah kucing..gittew!
haha! dia kan peminat kucing..haruslah..


Neidal adalah si kucing comel :)
meoww meoww..


me & mom :)


Last but not least, my favourite cat charactor ever!! GARFIELD!!

I Lebiuu Garfield!
dari kecik barang barang ku semuanya Garfield...
beg, pencil box, sharpener, eraser, diary.. etc..
call me Garfield's Fans :)

Sekian terima kasih.. saya melaporkan dari muzium kucing.. sebenarnya banyak sangat gambar yang saya ambil tapi selebihnya akan di upload di FB ok. kalau rajin gi tengok ye..
sampai ketemu di lembaran lain tahun hadapan..
lamanya!!!

hehe.. bye!

2 comments:

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin