Monday, December 5, 2011

Ombak Rindu :)





Ombak tak ombak, rindu tak rindu.. akhirnya dah tengok filem OR ni semalam dengan Yiyen kat GCS Summit USJ. Dapat panggung THX best sangat sebab skrin besar! Thanks papa sebab bagi kebenaran gi tengok dan jaga Neidal kat rumah :)

Saya paling suka lakonan Maya Karin.. bersahaja dan tak dibuat buat.. She looks so damn cute with hijab.. watak Lisa Surihani of courselah dia buat buat kan sebab watak dia kena jadi perempuan ego. but whatever it is she had done a great job too!

Sebuah filem yang dari start kita tengok mata takkan ke arah lain sebab setiap babak adalah best!
Awal awal lagi dah nak sedey tengok cerita ni.. selepas sejam tengok barulah airmata yang ditahan tahan keluar. segan nak lap sebab Yiyen ada kat sebelah :D hehe.. tengok orang sebelah kanan, dah siap lap tisu dah. apa lagi yang sebelah kiri.. semua nangis T_____T
Pujian harus diberikan untuk Aaron Aziz kerana lakonannya yang sangat bagus dan rasanya bisa buat semua perempuan Malaysia akan cair tengok dia berlakon! kihkih :D

Kesimpulan dari cerita ini memang best! sedih, lucu, gembira, terkejut semua ada dalam cerita ni.. thumbs up to all the pelakon.. mak Hariz, pembantu Hariz, Bront Palare etc. To the director, nanti buat lagi filem macam ni ok..5 bintang ku berikan!! Lagu soundtrack pun sangat sedap!! u guys should watch this Film.. abang saya kat Sabah siap beli 17 tiket filem untuk pekerja dia semalam.. banjir panggung wayang kat One Borneo tu katanyer!! haha..


p/s: Flying kiss to Hariz / Aaron Aziz ~ fuhhhhhhhh sebab kamu sangat Romantik!!


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin