Tuesday, December 13, 2011

Happy Birthday my SIL Norinah Adnan





Walaupun dah wish kat facebook, nak juga wish kat sini..
Bersyukur sekali dapat kakak ipar yang baik hati, peramah, rajin, cantik dan paling best sekali.. dia tak pernah marah marah :) kalau nampak dia marah pun sekejap je..
Orang kalau dah baik memang macam tu..sentiasa baik dan bukan dibuat buat.. Terima kasih Nang kerana hadir dalam keluarga Tawith.. kami amat bersyukur dapat kakak ipar seperti mu :)
Di hari yang bahagia buatmu ini.. harus ku buat entry khas menge - wish mu.. Happy Birthday dari kami sekeluarga ok.. Can't wait to see u next week! OMG! next week?? yahoooo... Family gathering can't wait!!
my beautiful SiL with my Handsome brother? haha!!



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin