Sunday, December 18, 2011

Memori daun pisang :)





Weeee....
Semalam masa tengah mengemas bilik, tetiba terjumpa kad ni.. terus tersengih sengih sorang diri.. hehe.. jumpa kad
jemputan kahwin weolls katanyerr!


2003 - 2011 Dah 9 tahun rupanya usia perkahwinan kami :) memang tak sedar masa
berlalu kan.. Cantik tak kad ni? kad ni saya yang pilih sebab rasanya ianya simple & nice je. Takdelah serabut bagai dengan corak corak yang memeningkan kepala kan.. Siap ada Love besar kat tengah gitteww.. hehehe..



4 comments:

  1. wahh. . elok lagi rupanya. . tak nampak walaupun sedikit lusuh pun . ,amin ^_^

    ReplyDelete
  2. hi Shaleila,
    tulah kan.. terjumpa kad ni pun, mmg bukan dlm sampul surat dia.. :) masih elok lagi rupanya.

    ReplyDelete
  3. Wow. Creative! Macam kad birthday!!

    ReplyDelete
  4. kreatif kann mamayiyen roe :)
    hiks! biasalah dulu2 semua kad macam sama je..
    so mamayiyen nak kelainan la :D

    p/s: dah banyak kali reply comment roe ni tapi xdapat.hari ni baru dapat.. sorry..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin