Monday, December 19, 2011

Sale @ Cotton On Kids!


Inilah hasil yang diborong semalam kat Cotton On Kids, Sunway Pyramid :)
30% off storewide!! hurry up guys! apa tunggu lagi. masa nilah nak beli untuk anak anak kita kan.. berbaloi baloi beli. semalam belum gajian, beli pun ala kadar je..hari ni dah gaji.. confirm nak datang lagi ASAP! hehe..
Hairband tu beli untuk sepupu2 yiyen. 2 hari lagi nak gi Kuching kan.. so kena beli ole ole untuk sepupu sepupu dia :)

Untuk Neidal yg rayband tu & of course the Alphabet NEIdaL ! esok esok nak borong baju YiyeNeidal pula. Lets!!

2 comments:

  1. sis,hairband tu bpe ek..comey saye ske hairband for my niece.=). until when ek sale..gajian mmgu dpn la..=(

    ReplyDelete
  2. hi mizlyna.. hairband tu sangaaaaat murah!
    RM1 murah kan! borong cepat2 ok..
    sale sampai 26hb rasanya.

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin