Wednesday, December 14, 2011

Not so WW : Hadiah dari Nuffnang :)


Tengok gambar pun sudah pasti teruja. apatah lagi Tajuknya kan? Jangan marah uolls.. Nuffnang kan sayang saya.. so theyolls bagilah jam tangan kat saya yang amat meminati jam tangan ni..

Upssie! jangan cepat melatah! yang sebenarnya saya beli jam ni hasil dari duit blogging yang Nuffnang bagi tu.. Aww.. seronok sangat bila dapat cek dari Nuffnang!

Memang berazam bila dapat cek nak beli something that always can be remembered, as a blogger :)

Thank u once again Nuffnang sebab bagi saya kegembiraan ini. Muahhcakk!!

p/s: gambar jam yang satu dari website yang satu lagi gambar jam sebenar yang sedang berada digenggaman :D




3 comments:

  1. wowwww.lawa!rin xdpt lgi ni duit nuffnang.haih
    ;(

    ReplyDelete
  2. ati, awwwwwwwwwww juga!!

    shaharina, cute kan.. tulah psl beli tu.. InsyaAllah akan dapat one day..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin