Thursday, December 1, 2011

Update from Besut, Terengganu :)





Yeay.. Salam semua!
Hari ni dah hari ke 4 kami kat Besut, Terengganu..
Balik kampung hubby katanyer :)

Lagipun kakak ipar nak buat kenduri kesyukuran & Aqiqah si baby comel Hakimi ni.. Hakimi dah 3 bulan sekarang..
Dalam gambar ni ialah adik ipar saya.. nama dia Akmaniza.. saya panggil dia Yuna sebab dia ada iras2 Yuna sikit :D

Alhamdulillah kat Besut tak banjir dan hujan pun sekali sekala je.. risau juga balik time banjir ni kan.. Lalu Setiu hari tu kecut je perut sebab takut sangkut kat banjir.. nasib baik semuanya ok..
Sempat jalan2 kat bandar Jertih semalam.. jumpa kain cotton cantik dan murah sangat2. suke!
Esok nak ronda2 lagi nak tengok apa yang best kat sini..ok bye :)

Sent from my iPhone






No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin