Monday, May 16, 2011

Yiyen's new shoes :)


I know uolls mesti akan cakap kasut ni cantik kan..hehehe..so do i! 1st impression masa nampak kasut ni terus cakap harusssss beli kasut ni... the design sangatlah menarik tertarik kau memang de bomb! haha! nasib baik takde saiz untuk orang dewasa...


Kasut comel ni di beli di Cotton On Kids Sunway Pyramid beberapa minggu lepas..tapi baru hari ni dapat share dengan uolls..actually kan..kat twitter saya dah upload gambar ni tapi tak pastilah uolls perasan ke tak.. nak follow saya kat twitter, just add @NooryatiTawith ok.i tak kuase taip nama panjang panjang...letak NooryatiTawith pun dah cukup..



Ok ni dia kaki cik Yiyen kita..siap angkat angkat kaki masa saya nak snap gambar kasut dia..hehe.. kasut ni berharga rm30 je..murah bukan? so apa tunggu lagi? moh la ke CO Kids sekarang..kang saiz kaki anak uolls dah habis kanggg...merana jiwa :p

p/s: shopping dapat merelease kan tension :) yukk!




2 comments:

  1. :: alahai sis..
    :: geram pulak iza nengok..
    :: siyes sgt chomell..
    :: agak2 muat x klu iza nak try? hehehe

    ReplyDelete
  2. hi iza..
    saiz plg besar pun utk childs je..
    tapi kalau mmg kali iza kecil kena try kat sanalah ye..
    mmg cantik kasut ni..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin