Thursday, May 26, 2011

Neidal's Birthday Party


I know it was a superlate entry :) sorry guys..sampai terlupa nak update Neidal's 1st Birthday Event..event katanyer.. So what do you think of Mamayiyen's Birthday Decoration? Nice aite?



Bumble BEE theme birthday :)



Neidal's 1st Birthday Cake!



Its from SecretRecipe



Happy 1st Birthday Neidal!



Yiyen



Birthday boy with her sister



with the birthday cap



My Cutie pie & my Honey Bee!



The foods



The foods & the Decorations



Makanan untuk birthday Neidal ni saya tempah kesemuanya..simple simple jer..



Mama & Neidal



Yeah!!



Atuk & Neidal



Jane with her kids



Ariq & Yiyen



Jane my ex schoolmate..tinggal dekat dengan rumah je :)



Neidal & nenek tersayang...



Neidal kalau dah minum air kotak tak hiraukan orang lain dah..asyik concentrate dengan air kotak dia je.. suka perisa laici :)



Tengok tu sampai ke sudah minum air kotak..inilah favourite dia sekarang..senang nak pujuk :)



Kak sukma dan anak anak , teman sekerja yang sudi datang :)



Bersama Irfan anak Kak Sukma



Alzreil Neidal & Irfan Nufael dah macam nama pemain tenis :) Nufael Neidal, Rafael Nadal :p



Para tetamu sedang menjamu selera.. tak ramai yang datang malam tu sebab saya buat last minit,dan pada hari khamis pula tu..semua orang penat balik dari kerja..but whatever it is..saya puas hati sangat dapat sempurnakan Birthday Neidal yang pertama ni.Walaupun penat tapi berbaloi sebab hasil kerja tangan sendiri :)

Last but not least...gambar kami sekeluarga yang agak gundah gulana ini..ensemboy dah tak keruan nak bergambar..penat katanyer :p layannnn...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

cak!!








3 comments:

  1. Comelnya birthday party die...;-)


    Hye nak tanyerla..3D cake SR tue sodap tak
    sebab selalunya 3D cake nie nampak je cantik..tapi tak sodap.....selalu terkena camtue...;-)

    ReplyDelete
  2. hi eila..
    thanks..
    kek SR tu perisa choc moist dan memang sedap..
    kalau beli pun berbaloi :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin