Tuesday, May 17, 2011

Happy Birthday kak Eyda185!


Thanks for inviting us kak Halidah! Hari ni sempena cuti umum Hari Wesak..Kak Halidah..my senior kat tempat kerja, jemput weolls..untuk berparty Secara Sihat 185 katanyer.. 185 tu maksudnya tarikh birthday dia yang jatuh pada 18th of May every year...



Nilah dia cik kakak Eyda kita..oleh kerana hari ni cuti..diapun mengambil peluang ni untuk buat Birthday Party dia kat Tepian tasik ni..



Upss! ni confirm uolls dah kenal...ensemboy tak tengok kamera as usual..





Yeah..acara telah dimulakan dengan memotong Carrot cheese cake dari Secret Recipe.. Bertemakan Merah,hitam dan putih..rata rata semuanya menepati tema :) Santai je di tepian tasik..angin sepoi sepoi bahasa amat mendamaikan..



Makan secara sihat bersama sate :) kek SR,jeruk mangga,kek lapis Sarawak,choclairs,jus oren & coke.. sihatlah terus kan..hehehe.. simple je birthday kak eyda ni..I actually panggil dia kak Hally Berry sebab nama dia Halidah :)



Party di lewatkan 30 minit dari 5 pm to 5.30 pm disebabkan hujan dan lokasi pun dah diubah last minit..walaubagaimanapun tempat birthday ni sangat strategik :) *nasib baik i follow kereta belakang my BFF, takde lah sesat ke tempat ni..



with my bff, Syaidatul



Location: Pullman Putrajaya Lakeside



Ensemboy nangis sebab amik sate dia..



Wah!! ni nak berparty ke nak bermodelling ni?? hehehehe.....



Cik Intan Juliana kita..bulan depan dah nak jadi pengantin baru :)



seperti model gittew! cayalah!



Bergambaran beramai ramai adalah wajib.. dengan kak Sukma & Suzila Yanti



Kak Wan, Kak Che Dah,Kak Sally with Birthday girl :)
semuanya otai otai OT HPJ ni.. harussss!



Last but not least...gambar mamayiyeneidal lagi... bersebelahan dengan Kak Che Dah & Irfan :) kawan kawan yang nak buat Birthday party tu..janganlah segan silu jemput i ok.. mesti meriah majlis kalau saya ada...awwww! perasan!



p/s: kak Hally, harap suka dengan Gift saya tu ye..bling bling gittew!


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin