Monday, May 9, 2011

JJCM at Hard Rock Penang!





It was a great vacation! Walaupun weolls pegi Penang 2 hari je tapi berbaloi baloi sebab aktiviti padat. Hari pertama di sekitar bandar Penang je.. Then sempat lagi ke PIKOM PC Fair kat PISA..



Tujuan ke Penang adalah kerana nak bawa my parent jalan jalan ke sana sebab they all tak pernah lagi ke sana.. Kebetulan pula 7th of May tu birthday mak saya.. so sambil sambil celebrate kat sana lah..



Puas hati sekali dapat jalan jalan kat Penang ni.. Keesokkan harinya pula (8 Mei) Mother's Day, kami jalan jalan kat Batu Feringgi pula.. Singgah kat Hard Rock Hotel dan beli macam macam souvenir kat Rock Shop dekat rm700 habis :p **gulp**



Banyak sebenarnya gambar masa ke Penang ni tapi tak sempat lagi nak upload. busy unpack katanyer :) Gambar kat atas ni adalah gambar saya dengan Neidal bersama anak Mat Salleh yang kebetulan bergambar kat Replica Gitar Hard Rock tu.. she is so cute!




Ok gambar last ni harussss... hasil pembelian souvenir my parent for us! weeehooo! thank u mom & dad.. yang ni untuk kami je, yang bawak balik Sabah lagi banyak.. ooo bestnya jalan jalan kat Penang. Nanti nak pegi lagi lain kali sbb banyak tempat tak sempat pegi..

p/s: More picture & story masa kat Penang at my next entry and also Neidal's 1st Birthday!! Stay tune!


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin