Wednesday, May 18, 2011

My Favourite dishes at Uncle Johnny's :)


Uolls pernah tak try makan kat Uncle Johnny's Restaurant? Saya memang jarang jarang makan kat situ..tapi kalau dah mengidam nak makan nasi goreng macam dalam gambar kat bawah ni..wajip pergi! Nasi goreng ni memang terangkatlah kalau makan..




Ni lah dia Ginger Rice Uncle Johnny's! Sedappppp sangattt! U guys should try this kalau makan kat Uncle Johnny's ok.. Setiap kali ke sana,mesti order nasi ni..Actually menu utama diorang is Steamboat..tapi i lebih suka pilih nasi ni..




Ok ni pula makanan favourite encik suami.. Beef Rice kalau tak silap saya.. dia ni memang suka makan daging thats why kalau order mesti berkonsepkan daging..terutamanya daging kambing..his favourite meat tu!


Tomyam Johnny's


Slurpppp! kecur air liur bila tengok balik gambar ni..ni adalah makanan kegemaran ku yang kedua kalau pegi uncle Johnny's Restaurant ni..Rugi wooo kalau tak order Tomyam they alls! Bagi saya rasa dia memang cukup serba serbi..





Tengok gambar pun dah tau sedap..esok kalau ada masa,trylah Tomyam dengan Ginger Rice diorang..confirm puas hati.. Dan sesiapa yang nak buat steamboat tu,ajak ajak lah say ye..dah lama tak makan steamboat ni...keciannnn kannn... kempunan i :(


2 comments:

  1. hi..cik yati..

    sya pun suka mkn kat johnny's, ni baru pas makan kt situ..kalu kat ipoh ni jonhnnys ada kt Jaya Jusco je..makanan kt situ buleh dikatakan semua sedap2kan specially yg goreng2..dan mee hijau tu!..spinach mee ke apa ntah.. :)

    ReplyDelete
  2. hi Nana..
    sebulan sekali wajib gi Johnny's ni..
    saya paling suka dgn Tomyam dia :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin