Wednesday, March 30, 2011

Wednesday's Happiness :)


Semalam Neidal demam panas lagi.. sehinggakan hari ni kena amik EL :( how sad.. ingatkan dah ok masa tengah malam tu sebab dah masukkan Supp PCM.rupa rupanya jam 5 pagi dia muntah lagi dan badan panas.terus masukkan supp PCM 125mg lagi.tertidur sampai 9am. lepas tu baru demam dia nak turun sikit.. whatever it is.. gambar kat bawah ni menyebabkan saya happy :) happy bila dapat markah ujian Yiyen yang agak baik ni.. Cayalah yen!



Kira oklah juga sebab semua dapat A.. cuma Matematik Yiyen je dapat B.. dia sendiri cakap tak berapa pandai Math. Ok nanti mama ajar ye yen..dulu mama champion bab kira mengira ni..hehe..

p/s: neidal dah sembuh dari demam.harap esok saya boleh pergi kerja dan tak amik EL.kesian kawan kawan kalau tak cukup staff..sorry guys.. family come first :)


1 comment:

  1. wah..excellent.. markah yiyen tu... tak pe.. leh bljr lg math tu..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin