Thursday, March 31, 2011

My Brother's Wedding part 2


Aduinaaaaa.. lama sekali baru dapat buat entry ni.tapi yang sebenarnya dah lama upload gambar ni kat sini :) tapi tak menyempat je nak tulis pasal Wedding adik saya ni..Oh maafkan saya ye.. Hari ni oleh kerana ada sedikit masa, saya harus selesaikan assignment ini..wah! gitu!




Rasanya lah kan uolls mesti lebih suka tengok gambar daripada saya menceceh kat sini kan? ok.. gambar kat bawah ni saya tulis capture je ok.. tapi kalau ada yang best best tu saya tulis panjang panjang k..




Inilah keluarga ku
*kalau klik pada gambar,ianya akan lebis jelas..hehe*




Audri Alzacherina, cucu atuk paling happening.tengok gambar pun dah tau :p




Gambar ala ala klasik gitu! me & my sister yohana. apesal muka macam tu??




Ok ni versi happy :)
Left to Right: my uncle Denny,brother Richado,sister yohana & you know who :)




With our eldest brother :) Dr William G




Artis Sabah katanyer :)




Pengantin perempuan dah sampai




Ke Dewan Komuniti Kota Marudu, Sabah




The Brides & Groom




Salah satu gambar yang paling ku sukai..




colour version




Persembahan pencak silat sebelum pengantin masuk ke Dewan




Berarak masuk ke dewan




Duduk di pelamin dan seterusnya persembahan tarian dari Penari Kebudayaan Kota Marudu




My dad & abg Will :)




Me & my eldest sister, kartini




Yohana & mom seperti kembar seiras bukan?? hehe..




Pengantin bersama pengapit yang juga sepupu sepupu ku..




Yohan Tawith




Mandy Amanda




Tetamu with our Guest Book..




My mom sedang merenjis pengantin..




Memohon restu dari Ayahanda :)




ini saya :)




Datin Yohana sedang merenjis renjis di pilis :p




Para jelitawan..hehehehehe..




Mom & Yohan




Pengantin lelaki & pengantin perempuan




Sedang khusyuk makan katanyer..




Ececeh..konon si Yohana aka Cheng Cheng sedang kontrol ayu makan..





yeah! tu dia..




Meja penyambut tetamu




Abangku dengan buah hati pengarang jantung dia :) *anak dah tiga uolls*




Suasana di dalam Dewan..




say cheeseeeee :)




Artis sedang menyanyi..




Artis kedua pula :p








last but not least.. pengapit aka cousin we alls.. Andy & Roxanne :)

So amacam guys? ok tak tema wedding adik saya ni..Baby Blue theme katanyer.. Wedding adik saya ni kesemuanya adalah di inspirasi oleh kami semua tapi telah di jayakan oleh Wedding Planner yakni my Auntie sendiri :) Actually banyak lagi gambar tapi beta tak laratlah nak upload..oleh itu, for more pictures,uolls can view from my FB Album HERE > Yohan & mandy Wedding Reception Dec 27th 2010 ok..



Wedding photographer: http://ikwanhadee.com/

sekian terima kaseh :)




2 comments:

  1. mmg sgt suka dgn warna tema ni... baby blue... yg penting majlis ni sgt2 meriah

    ReplyDelete
  2. thank you Iela...
    memang adik ipar saya minat baby blue theme ni :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin