Wednesday, March 9, 2011

Dilemma Handphone :(


Saya tau memang ramai yang pakai Handphone ni sekarang.. tidak di nafikan kedua dua handphone ni menjadi kegilaan ramai. Hari ni saya nak minta bantuan kawan kawan sekalian.. which Handphone do you prefer to use?


iPhone4


or

Blackberry Torch?



Then apa pakej yang sesuai untuk kedua dua HP ni. Semalam survey kat 'Machines' (Apple Reseller) Sunway Pyramid, diorang dah tak terima any orders for iPhone4 sebab waiting list yang terlalu ramai katanyer :p tak tau betul ke tak.Ke iPhone4 White dah nak launch???

OMG! pleaseee help me guys..kalau boleh nak beli Handphone yang takde contract :)
tak suke hutang2 kecualilah kalau dah terpaksa..


Tweet! Tweet!




P/S: Tadi ada tanya KakRed,my Blogger idol :) itu.sedikit conversation between me & KakRed :) *ehem* and also deliciouscuppies tadi kat twitter. KakRed prefer Blackberry,Mimie pula pilih kedua duanya sekali :p aduyai..mcmana ni? hmmmmm..bagus nyanyi lagu KRU ku di Dalam Dilemme...hahaha!



4 comments:

  1. YEAH!!!
    BB Vs. iPhone4~
    For me it will depand on ur usage...
    BB --> Push Email..battery can change..Less expensive on the data package and phone...free application..but need some technical skill..hohoho
    iPhone4 --> Trendy...faster connection...user friendly...expensive on the data package & phone...free application (if you jailbreak!! :P )

    ReplyDelete
  2. BB nie klu awak kena access to email all the time... mcm ahkak nie kang nak kena reply email order cake tue ngan pantas kannn....
    IP4 pulak kalau nak install applications yg mcm2 nie... BB tokleh... suker2 hang jer nanti...

    ReplyDelete
  3. hi dear,
    me vote for BB i love it so much mula2 x suka lama2 adicted :D

    ReplyDelete
  4. thanks 4 the suggestion semua :)
    will think about it..pening sudah..
    hehehe..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin