Tuesday, March 29, 2011

Birthday tips!


Hi guys! hari ni nak share pasal birthday tips pula ye.. almaklumlah Birthday Neidal tak lama lagi.. sebulan je lagi dia nak masuk setahun.. (28 April 2011) *ehem*

Uolls dah pernah baca pasal birthday review Yiyen tahun lepas? I lah Birthday Planner nya :)
tapi di atas bantuan beberapa online blogshop saya berjaya menjadikan Birthday yiyen a memorable Birthday untuk dia..

Hari ni uolls wajib ke http://creativegeniusprints.com/ ni untuk order apa2 yang di perlukan kalau nak buat Birthday Party ok!! Saya adalah salah seorang costumer yang pernah menggunakan khidmat they all ni..memang Perfecto Job! Thats why hari ni nak promote pasal diorang..saya siap promote kat kawan2 sekerja lagi tau!



Candy Buffet Table Set Up by CGP



Yiyen's Birthday Scallop tag last year :)


You guys yang belum pernah baca pasal birthday Yiyen, can jump HERE ok.. kat sana nanti ada link lagi pasal Yiyen 6th Birthday..
Have a great day & start planning your child Birthday today!! *wink*


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin