Saturday, March 19, 2011

Neidal cowboy!


Hi.. Ensem tak ensemboy pakai topi koboi ni? hehe..bukannya apa just nak try snap guna kamera hp yang ada 5 megapixel ni :p Agak terang dan best sekaliiiii! bila dah guna hp idaman ni.. sangat puas hati dan berbaloi baloi! No words i can say sebab memang i know i choose the right Smartphone :)



Alzreil Neidal Azlan



Yang di bawah ni pun guna kamera iPhone4 juga..terang kan!! yeeha... I'm LOVIN' IT! Gambar ni di ambil pagi tadi lepas neidal siap mandi.. penat snap gambar yang dia betul betul tengok kamera..berpeluh panggil nama dia suruh senyum tau.nasib baik ada juga gambar dia senyum..

ok daaa..ketemu besok hari ye :) beta nak pergi kerja dulu..tata!




No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin