Sunday, June 20, 2010

Yiyen got her new sandals

Rasanya lama xbuat entry pasal yiyen..almaklumlah dah ada adik. so adik dia punya entry je selalu... gambar di bawah ini gambar yiyen masa kami ke Empire Subang hari tu.. memandangkan wedges yiyen dah nak tercabut tapaknya,so saya pun bercadang nak cari yang baru.kali ni nak belikan dia sandal sebab dia kalau berjalan mesti wedges nya tercabut..tapi kadang2 saya notice dia memang sengaja buat2 tercabut..

gambar yiyen yang kecik tu..bukan yang besar eh..wah kalau gambar yang besar kompom yiyen dah jadi model Guess kids :)

seperti biasa yiyen akan senyum sampai tak nampak mata.. tapi yang sebenarnya tak beli pun sandal yiyen kat Empire Subang ni sebab semua yang berkenan takde saiz..so semalam,masa ke AEON Bukit Tinggi,Klang, jumpalah juga yang sesuai dan berkenan di hatinya...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
cutekan?
sandal dari Soda Kids.
rm53 je tapi kalau member,dapat 10% diskaun
dan yang best,ianya full leather..kaki xkan melecet.

I think i pun dah fall in love dengan baju2 Soda ni..masa bayar sandals ni mata sempat juga melihat pada koleksi2 baju2 utk perempuan..sangat lah menarik tertarik..u olls harus masuk Butik Soda kat Bkt Tinggi ni sbb mmg koleksi dia up to date..harus nak beli lepas ni..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin