Friday, June 25, 2010

Cried out loud!

Menangis keluar airmata darah pun xmungkin beg ni akan ke pangkuan ku.. (T_T). sebenarnya dah seminggu nak beli beg ni tapi duk pikir2 mana beg yang sesuai..tapi bila hari ni,hati berkata..beli yg ni la.Longchamp yang ada eiffel tower ni..sekali call nak beli ini jawapan yang saya terima.. "sorry dear,u lambat 15minit je..dah ada orang beli beg ni" omg! aku pun..menyesal tak sudah ok..dah la dapat offer beg ni dgn harga murah...less than rm500.kat butik rm600 kalau xsilap.itu pun dah xde design mcm ni kat butik sbb yang ni limited edition..oh my!
Ha...sekarang telan air liur je lah tengok beg ni..malam ni termimpi2 la..sape suruh lambat! *marah diri sendiri* takpelah..mungkin bukan rezeki ku..anyway dah purchase 'two' handbags...sebagai merawat kedukaan ku..one for me and one for someone..as a present..u olls mesti tau untuk siapa kalau ada baca my previous entry :) hope to get the handbags by tomorrow..can't wait..will blog about it..tata..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin