Monday, June 21, 2010

Thinking of new handbags for work

When i came across this matter last week,mula lah browse nak cari bag apa nak beli dan yang sesuai untuk di bawa ke tempat kerja..selalunya bawa my coach tote tu tapi macam nak beli baru pula..and macam tak sesuai bawa coach pegi spital..kalau untuk shoppingan boleh la..so i think of buying one of these bags..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Gilak sih..rasa macam jatuh cinta pula dgn beg ni. tapi tak pasti lagi la nak beli ke tak..harga dah survey..kalau short handle dlm rm300+ dan long handle rm400+.kalau buka web www.longchamp.com siap bole personalised beg ni dgn nama kita. saya dah siap deco beg saya dengan nama Septembia cuma tak klik pada butang purchase je...eee..sabar sabar.. tengah nak memilih ni..hari tu call my bff tanya pasal beg ni sbb dia dah pakai beg ni..dia kata memang beg ni comfortable sangat dan apa yang best tentang beg ni, ianya boleh di lipat menjadi 1/4 ye...jimat ruang penyimpanan beg u olls..
Longchamp Le Pliage

See the red colour..sangat menawan kan? banyak lagi kaler yang cantik2 tapi berkenan dgn yang kaler ni..ada juga kawan yang offer nak jual beg le pliage dia kat saya dgn harga yang murah tapi rasanya nak beli yang baru..kaler yang dia nak jual tu, kaler Graphite dan satu lagi kaler Navy blue with the Eiffel Tower on it!! itu yg tak tahan tu sbb yg ada Eiffel Tower tu kan limited.. sekarang mmg susah nak cari design tu..tengoklah mcmana nanti.kalau jadi beli akan ku khabar kan juga..fyi, bukan bff ku yang nak jual ye..org lain..dia offer murah pula tu..ishh ni yang tak tahan nak beli ni..harga tak boleh bagitau ye..hehehe..tapi kalau u olls tanya,baru i bgtau..


Coach Alex Leather

Ha...yang ni macam Love at first sight juga lah..bila terpandang je beg ni hari tu,mata terus terpaut..chewahhh! macam cintan cintun pula..kaler dia memang memikat kalbu.harga pun dah survey..tapi ni harga kat obersi la..rm900 jer...kau ado? hahaha.. duit tu ado tapi chek nak beli "samting spesel" dulu...ape tu? hmmm sabar ye..nanti chek bagitau..kalau harga beg ni dlm rm200 atau rm300 tu ok lagi..boleh lah chek bayar lump sum jer..eh betul ke ejaan ni..macam br****lump je bunyiknya..takpe kita pikirkan dulu ye..


Coach Poppy Applique Glam Tote

Coach ni pun membuat ku tak tidur lena tau..aduyai! harga obersi dekat rm900 juga la..
hmmmm..sungguh ku tak maaaampu....menahan rindu ah ah..ish tetiba plak..cantik kan coach ni..koleksi poppy..tapi macam tak sesuai nak bwk pegi spital juga..lain lah kalau aku ni kerja opis...adeh..mana satu nak beli ni? tulungai.. *bahasa dusun* maksudnya tolong.


Coach Horse Carriage Multi Tote

Ni harga dia ok..dalam rm600+ tapi nanti lah.nak pikir betul2 dulu.. haih asyik pikir je.bila nak beli ni bingo? beg ni mungkin kalau nak bagi kat emak saya...mesti dia suka kan,dia tu suka kaler2 merah macam ni..katanya manyak ong wo!..sebenarnya dah lama nak belikan beg coach untuk mak saya ni..tapi belum tertunai lagi. later aa ma :) jadi OKB dulu..


Nine West Ziz large Hobo

Jeng jeng jeng..ni beg Nine West..corak dan bentuk hobo nya membuat ku tertawan..suede pula tu...hmmm...macam sesuai jer bawak gi keje kan..harga pun ngam2 je..dalan 200+ kot..ok lah i'll think about it later..Sebenarnya kan u olls...hati dah lama nak beli beg elvi ittew.memang dah lama berkenan dengan Galliera n Speedy..tapi belum sampai masanya lagi..mau menabung dulu ni..lagi pun seswai ke i pakai elvi? awwwwww......saja jer nak bagi u olls cuci mata di pagi isnin ni..mana tau ada yang tengah ber monday blues tu...bolehla layan blues dengan tengok2 beg ni kan..okla guys nak sarap dulu daaaa..

4 comments:

  1. ok harus beli lah kalau mcm ni :)
    tapi mmg betul2 berkenan masa 1st time tgk beg ni..

    ReplyDelete
  2. Handbags are the integral part of the fashion statement, of any woman. A woman can get all the style and dominance, with a stylish handbag, along with her which plays a major role in leaving a memorable impression on others.
    michael kors handbags

    ReplyDelete
  3. hi heartbug..
    thanks for the comment & suggestion..
    nice blog u have.
    your twins are really cute!

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin