Friday, June 25, 2010

Kedai Kapas best!

Yeah..semalam ke Sunway Pyramid lagi..minta suami ambil cuti sebab banyak urusan nak buat sebelum saya start kerja ni..(sebenarnya nak shopping..wakakakakak..jgn marah ye papa..) lagipun dengan adanya baby sekarang ni..paling best berjalan masa weekdays..xjem dan xramai orang..gi SP semalam sebab dah 2 bulan xpegi.rindu pula denga SP. Jumpa satu kedai "Cotton On for Kids".Bila masuk kedai tu..terus wah! jatuh hati..best sekali design2 baju dia.


Kan saya dah cakap..cantik kan? ini semua untuk rafael nadal...eh..neidal ku..rasanya boleh la compare dengan jenama2 lain yg glamer2 tu..xyah sebut la ye.. tapi tengok baju dia pun dah tau memang berkualiti..price range dia actually utk t shirt & pants rm30+ tapi oleh kerana got discount..so kebanyakan semua saya dapat dengan harga rm15-rm19/pcs je..harga 6pcs di atas tu cuma rm100 je..murah kan..sebab the quality is very good..hari ni harus ku try kan baju ni di badan neidal..

Cotton On Baby..Made with Love..the price tag n their logo is the owl tu..comel gitu..seluar ni rm15 juga..yg rm19 cuma yang jumper dengan blue pant tu..yang lain2 semua rm15..they also got accessories for kids macam hairclips,hairband,socks,shoe,hat,etc..memang banyak la barang2..rasa rugi pula xamik topi comel putih rm15 itu..nanti la.,kalau xhabis lagi akan ku beli juga..masa tu neidal dah start menangis so kena laju2 pilih..

Ha..yang ni skirt utk yiyen..rm19 juga..very stretchable and adjustable waist..kalau rasa longgar boleh diketatkan..nanti nak menari waka waka macam shakira katanya..ada lagi sebenarnya dress ku beli utk yiyen n myself..but not from cotton on la..kaler pink gittew..like mama like daughter..its from soda & voir..they also having 50% off..memang berbaloi2 beli kalau masa sale.nanti lah di lain entry ok.just wanna share the price here so u olls boleh lah berbelanja dengan berhemah..tak gitu? heeee....

Ini gambar yang sempat diambil masa dalam kedai tu..SA semuanya peramah2 belaka..so apa lagi guys..moh la ke sana..Cotton On for Kids kt malaysia,ada kat Sunway Pyramid jer..but Cotton On yg adult punya ada 4 cawangan di Malaysia iaitu di Pavillion,One Utama,Mid Valley & Sunway Pyramid itself..bulan depan nak datang lagi..kalau tiap2 minggu pegi sini,alamat pokai la aku :)

Sebagai penutup..terimalah..si gadis..ehh..si mama dengan si chubby berpossingan di juice work Sunway Pyramid.. p/s minum air lychee dia mmg terbaik wok! its a combination of Lychee,Watermelon & Sorbet..walaupun secawan rm7.30..but worth it! ok la..GTG..dadaaa....

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin