Saturday, June 26, 2010

Alzreil Neidal 2 months old..

Lihatlah si pipi tembam ni..comel tak? hari ni genap lah 60 hari usia Alzreil Neidal ku ini.. harap harap dia sihat jer macam dalam gambar ni..tak tau berapa kilo sekarang sbb mmg tak timbang lagi..

perasan tak topi putih tu? haa...itulah topi idaman yang saya cakap nak beli hari tu.. topi tu ku beli di kedai Cotton On S.Pyramid tadi..Hari ni JJCM kat SP lagi.. ada juga lah beli sikit kat Cotton On ni..

Baju I Love Dad ni pun di beli di CO hari tu..Dua beranak melaram nak mengabis kan pilem..hehehehe... pink dress yang yiyen pakai tu dari soda yang saya bgtau hari tu :)

Ni masa dalam kereta otw balik rumah..sempat lagi snap snap walaupun terik mentari :)

Hasil rembatan dari Cotton On Sunway Pyramid tadi..geram menengok koleksi CO Baby..semuanya comel2 belaka..tau tak topi tu berharga rm15 je after diskaun..kalau tak dalam rm 30+ jugalah..puas hati dapat merembat topi itu..

Haha..si papa n anak2nya..first time diorang bergambar bertiga ni..susah betul nak captured macam ni..paham2 jelah si papa penyegan orangnya..di paksa bergambar baru nak :p tapi neidal pula berpaling tadah..hehe..

Eh eh eh..yang ni memang raja bergambar ye..tak payah disuruh2 memang laju jer berposing.. o ya..itu lah pink top yang di beli di voir hari tu...nice tak? best juga sekali sekala pakai pink top ni.

Gambar kami bergelimpangan ye...dah lama tak bergambar macam ni..foto di captured oleh papa yiyeneidal :) yang sampai mengeleng2 kepala tengok gelagat kami bertiga..lol.. So itu jelah gambar kami sekeluarga.. nanti kalau tercapai hajat,nak bergambar studio lagi or outdoor maybe..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin