Sunday, June 27, 2010

Akhirnya..

Auchhhhh! Jangan tersentap ye melihat gambar ni...sebab i pun tersentap..hehehe.. cerita pasal 3 parcel yang sampai hari tu..i dah dapat beg baru u olls..mengadanye dia ni...yang 2 parcel lagi nanti i habaq no...



Hey..acah je la..i mana mampu lagi beli Elvi ni...ni paperbag dia yang i jumpa kt bilik adik ku..adik ku je mampu pakai Elvi..hahaha..satu penyindiran disitu..ni kawan dia bagi gift perfume hari tu tapi paperbag di Elvi okey! harusss.. ok enaf enaf...ni lah beg yang akhirnya menjadi pilihan ku utk ke kerja pagi esok..sgt roomy ok! sumbat laptop pun muat i rasa...muahahaha..tapi puas hati la...here she is..eh she ke kalau beg? whatever...



Nine West Ziz Large Hobo Blue Multi...the one yang i bagitau kat my previous entry hari tu..workmanship of this bag pun detail..yang penting puas hati...thats all...ok la harus menyiapkan diri untuk terima kenyataan yang esok i dah mula bekerja..chaw cin chaw!

2 comments:

  1. na kan kang ku dih!!! huhuhuhu..jeles eh! lawa tu beg!

    ReplyDelete
  2. alamak baru perasan comment ni :)
    sorry!! si cheng cheng suda beli beg ni. jual murah2 ja dgn dia,, hehehe...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin