Thursday, July 21, 2011

Trial & error, Mamayiyen's style



Was thinking of how to wear a hijab in a nice way since last year :) do you like my new look here? ecewah.. sebenarnya ni baru trial & error lagi. baru nak memanjakan diri dengan cara pemakaian tudung ni.. ni sebenarnya kalau saya nak gi jalan jalan je lah.kalau setakat nak amik yiyen dari sekolah atau nak gi keluar isi minyak, tak kuase mak nak membelit uolls! haha! Memang Hana Tajima menjadi sumber inspirasi saya, dah banyak kali try buat style dia, tapi tak berjaya. So this is mamayiyen's style :D suke ke tasuke? kalau suke, bagitawu :p


gambar amik sendiri dalam kereta last wiken :)



much Love,

@Mamayiyen@

2 comments:

  1. sis, tutorial laaa sket :) hehe

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah nanti saya buat ye.. tapi saya xpandai buat video2 ni..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin