Saturday, July 9, 2011

Tiru macam Mak Iti :)


Memang salute lah Mak Iti ni (gelaran untuk Siti Nurhaliza untuk anak2 buah dia) sebab sanggup masuk program Askar Wataniah ni.. Jangan sangka selembut lembut dia ni, sanggup juga bergelut dengan lumpur, kepanasan dan aktiviti lasak yang disediakan oleh pihak Wataniah.




Cantik kan Mak Iti. Gambar ni saya ambil dari Twitter dia.. Harus follow dia sebab dia tweet sikit je tapi best! Owh btw, sebenarnya ada sebab juga tulis entry hari ni.. sebabnya ialah nak promote baju kat bawah ni..



Baju MNG ni saya cuba minggu lepas kat IOI Mall.. Cantik baju ni.. murah je below RM50 kalau tak silap saya.. saje je try kat fitting room hari tu sebab corak dia corak baju askar :)



Amacam ngam tak? siap ada skirt2 lagi.. so its actually macam dress jugalah.. uolls yang berkenan cepat2 lah ke sana dan grab one ok.. that's all nak share. esok kalau takde sekatan #Bersih lagi, nak beli baju sikit :)

See u guys at the next entry. chaloo..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin