Saturday, July 23, 2011

Souvenir from Aussie :)


Hi uolls... sebenarnya gambar kat bawah ni bukanlah souvenir nya :D haha! confirm lah ini yiyen kan... just nak buat suspen dahulukan gambar yiyen.. ni yiyen bergambar sebelum ke rumah orang yang bagi i souvenir tu :)



Souvenir tu di berikan oleh...gambar pada last entry ni okey..



siap dapat woven bag dari Warner bros Gold Coast gittew..



Dapat sepeket kacang macadamia rangup dari Aussie! yeah! sedap sekali!! pastu dapat stationery set of course for yiyen :)
*apsal gambar ni sengat eh? tension*



Ni apron khas dari Gold Coast tapi macam sayang nak pakai..nak buat perhiasan boleh tak? hehehe..



Dapat fridge magnet dari Aussie & Hongkong.. ni kebetulan dia baru balik dari Aussie & HK untuk makan angin. That's why dapat sekaligus yang dari HK tu..best best! saya entah bila dapat melancong ke luar negara ni..masa kecil dulu memang duduk obersi katanyer tapi dah besar ni..susah pula nak keluar negara :(



Ni dia anak teruna orang yang bagi saya souvenir tu... shy shy cat katanyerrr...



Ok ok.. ni lah dia gambar si pemberi souvenir tu.. Jane :) my schoolmate masa sekolah rendah dulu..rumah pun dekat dekat jer.. gambar ni masa buat kejutan ke rumah dia hari tu.. hehe..



A small birthday gift from me to Jane.. hope u'll like it a Jane :)


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin