Monday, July 4, 2011

Mamayiyen dalam majalah Mami Baby & Parenthood July 2011


Salam semua.. wah macam best je kan masuk majalah katanyer :p tapi bukanlah muka depan majalah seperti gambar kat bawah ni.. dapat masuk majalah sipi sipi pun ok lah..hehe



Majalah Mami Baby keluaran July 2011



iklan J&J uolls!


Uolls purak-purak lah selak muka surat 50 rasanya.. di bahagian tengah sekali yang ada 7 mukasurat advertisement Johnson & Johnson tu.. wah glamer sekejap mak :)



Parenthood Magazine July 2011


Ok. Bukan itu je.. tapi i masuk 2 buah majalah uolls! Majalah Parenthood Keluaran July 2011 pun ada. Awwww! glamer sekali lagi!



Dalam Parenthood ni uolls selak page 60. Di bahagian iklan Johnson & Johnson juga ye :)



Yang ni sebenarnya sama je dengan Mami Baby tu cuma dalam Bahasa Inggeris la..



More closer :)



Focus pula..

Hari ni (4 July 2011) baru tau terpilih dalam iklan Johnson & Johnson ni sebenarnya.. bila dapat sms dari the Company terus teruja ke kedai majalah dekat rumah.. sms dia berbunyi macam ni... "Its on July mag ad!!! please Go and grab a copy of Parenthood and Mami Baby from shelves and look for it"

Sape tak terkezut! i terusan beli kedua dua majalah ni dan buat surprise kat Yiyen lepas dia balik dari sekolah tadi.. Lebar sekali senyuman Yiyen macam mama dia juga.. :)

p/s: Papayiyen sengih sengih je as usual :p haha!


3 comments:

  1. :: wah sis!
    :: nak sign!! hehehe..
    :: nnt nak beli gak la..hihi

    ^izzah_fendi^

    ReplyDelete
  2. hi Nurrizah :)
    belum jadi artis lagi ni..hehehe..
    beli jangan tak beli..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin