Wednesday, July 27, 2011

JJCM at Pizza Hut


Mamayiyen kalau dah cuti, tak betah duduk rumah..ajak yiyen gi lunch kat Pizza Hut pun dah cukup. So layankan gambar kami lunch bersama sebelum hantar Yiyen ke sekolah..



at Pizza Hut Kemuning Utama



selingan sebentar :)



Ok dah nak order dah ni. senang je sebab tekan button CALL kat atas meja tu, then waiter or waitress Pizza Hut akan attend uolls..



Seperti biasa Yiyen kalau makan dah tak pandang kiri kanan dah :D



Her favourite dish.. Spaghetti & Chocolate milkshake



And this is mine.. makan simple simple je asalkan kenyang. ambil set lunch tu memang berbaloi baloi. tak sampai rm10 pun. satu set gittew..



posing sambil makan :)



Ok dah kenyang dah..jom balik Yen!



Tata!!


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin