Friday, July 15, 2011

Birthday wish to Abangku, Jane & si Puteh :)


Sorrylah bang, kelambatan betul menge-wish birthday mu di sini :) Actually my brother's birthday is on the 8th July lasy week. Oleh kerana ku busy sangat.. sampai terlupa wish kat sini.. but don't worry sebab saya dah wish dia kat twitter :)



Ok. This is my brother & my SIL with their 2nd child, Audra. Gambar ni i cilok dari FB my SIL. hehehe..jangan marah aa Nang.. Eh! abang i dah selim lah.. dia memang on diet sekarang.. he already lost 14kg if i'm not mistaken.. tiap tiap subuh lari kat threadmill sampai 30min atau sejam rasanya.. akhirnya tercapai juga hajat dia menyelimkan badan.. sekarang ni nak tunggu kakak ku pula selim :) selim macam masa majlis perkahwinan ku 2003 lepas..hehehe.. kalau selim, i belikan u beg COACH ok kats.. Deal?? harus terima cabaran ini ye Kats.. i pun masih dalam proses menurunkan berat badan kalau boleh ke berat sebelum kahwin dulu.. walaupun kawan kawan cakap berat badan dah ok..tapi saye belum puas hati :) InsyaAllah.. harap2 tercapai hajat ku ini..



Ok, Lets move on to another Birthday Wish.. Wanna say Happy Birthday also to my dearest Friend, schoolmate, Kg mate...hehehe.. Jane Khan :) Cantik kan dia! She already got 2 childs uolls!! tetap maintain cute :) Oleh kerana rumah kami dekat jer.. so saya telah buat kejutan ke rumah beliau pada 11 july yakni on the day itself birthday dia.. inipun actually diatas permintaan seorang kawan baik dia yang berada di Sabah, Cathy molly.. so dia wakilkan saya untuk buat surprise ke rumah Jane untuk hantar cake. Nasib baik kejutan hari tu menjadi.. Jane yang tengah expecting her 3rd child sangat happy dan terharu dengan kejutan ini.. & i'm happy for her too! can't wait to see her 3rd child..harap2 Girl sebab her 2 childs is Boys :)



Last but not least, wanna wish my Puteh, selamat ulangtahun pertama si Puteh ku!! Terima Kasih sebab telah berjasa kepadaku selama 1 tahun ini.. semoga di tahun tahun mendatang ini kamu akan sentiasa sihat dan baik baik saja kepada ku okey :)

p/s: hari ni terima khabar gembira daripada seseorang & another birthday wish coming soon :)
yeeha!


Love uolls,
MamaYiyeNeidal

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin