Saturday, July 30, 2011

JJCM at Mid Valley with Yiyen


Tak berapa ingat samaada saya dah buat entry pasal JJCM dengan yiyen ke Mid Valley hari tu ke belum.. ke Mid Valley ni dah dekat 2 bulan yang lepas uolls.. semalam masa duk tengok gambar dalam lappy ni.ternampak gambar ni :) so terus share dengan uolls!



Masa ni bawak yiyen tengok KungFu Panda,as a reward for her sebab dapat markah yang baik masa exam :) yang ni memang kami keluar berdua je without papayiyen & neidal.



After tengok wayang bawak yiyen ke Toy's R Us. Just nak tengok tengok ada tak barang yang best nak beli. Yiyen cuma nak buku je sebab dia cakap mainan dah banyak :) tapi Angry bird tu macam comel kan kalau beli :D



Bila perut dah lapar, kami pun carilah tempat makan.. 1st time juga ke Paddington house of pancakes ni. Yang ni kami makan kat The Gardens outlet. They olls ni specialised dalam membuat pancakes. so makanan yang kami order hari tu pun bermotifkan pancake :)



Ni menu yang saya sempat snap. harga dia oklah juga.. takdelah mahal sangat.. lagipun kalau ambil lunch set dah sekali dengan air.




Iced Lemon tea untuk yiyen dan hot tea untuk saya..



Yiyen yang dah malas bergambar -____-



Ok ni yiyen punya.. rasanya yang ni American Pancake :)



And this is mine, Continental Pancake. rasa dia pelik sedikit tapi bila dah makan, sedap pula :)



So this is our lunch that day.. portion dia besar, so makan berdua pun tak boleh nak habiskan.kenyang sekali.. air yg kaler kuning tu i dapat free ye. masa tu tanya waiter kenapa iced lemon te tu tak manis, then dia cakap memang rasa macam tu. pastu dia cakap nak try tak air ape tah.sya cakap tak payah. tapi dia cakap takpe saya bagi free.wah..itu sudah bagus! saya pun ok je lah kan..haruss! sekali rasa air free tu sedap sekali! rasanya harga dia rm7.90 :) untung sekali lagi :D



Posing wajib sebelum makan. u guys yang belum ke PHOP, cubalah try then bagitau saya ok ke tak ok. ok? hehe.. =/


See u guys in another entry. Tata..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin