Monday, October 10, 2011

She's having a fever :(



What a sad Monday.. Yiyen is having a fever since last nite. Ingat kan dah ok.. sebab semalam lepas bagi supp pcm, dia dah nampak segar sikit.

After 4hours.. selepas kesan ubat habis, dia start demam balik. saya tengok dia ambik selimut dan berselubung. yiyen cakap.. "sejuk lah mama" check dahi dia.. panas yang amat. terus masukkan supp pcm lagi..

Risau juga sebab dia jarang demam.. Pagi tadi after 2nd dose of pcm, dia masih demam.. so bawak dia gi klinik.. masih juga demam. so the best decision that i should do, is take EL. So sorry kawan kawan kat tempat kerja sebab terpaksa buat macam ni.. Yiyen cakap di rasa macam nak pitam bila bangun. I'm afraid dia pengsan kat sekolah, so i have to take care of her hari ni..

Get well soon Yiyen sayang..
[ this pic was taken 3 years ago ]



2 comments:

  1. alahai... kesian dia... get well soon yer... xoxo from auntie mimie...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin