Monday, October 17, 2011

My favourite juice!





Happy Monday peeps!
Dah lama nak blog pasal jus ni. Tapi tak kesampaian lagi.. Hari ni sempena kerja malam dan ada masa free di rumah, i shall share with u guys.. Tapi saya tak dapat apa apa komisyen ye dari entry ni :)
Just wanna share dengan uolls my favourite juice! MariGold Carrot & Mixed fruit juice! I dont know about u tapi bagi saya jus ni sangat sedap dan bagus untuk kesihatan..

No sugar added & No preservatives at all! Macam ni baru betul betul jus.. minum banyak pun tak takut.. ni kekadang minum jus tapi terasa sangat pewarna dia kan.. tak suka betul macam tu..tipu pengguna!
One more thing yang best pasal jus ni, sangat melawaskan proses perkumuhan kita.. so no sembelit sembelit ye :) Dah, gi kedai sekarang.. beli!

Selamat mencuba!
Always choose the best for your family!
- Mamayiyen -






No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin