Saturday, October 1, 2011

Neidal updates :)



Dah lama rasanya tak buat update pasal Neidal kan..

Sorry ye.. mamayiyen terlupa :)
Neidal is exactly 17 months last Thursday.. iaitu 29.09.2011 yang lepas.. tunggu tunggu date tu nak shoutout tapi terlupa :(

Oleh kerana itu, hari ni nak tunjuk gambar paling the latest yang diambil pagi tadi.

Muka baru bangun & belum mandi Neidal.. hehehe.. Cute tak dia??

Dah 17 bulan ni, rasanya semua dia dah boleh buat.. berlari, memanjat grill, naik tangga macam Spiderman!, makan guna sudu, pegang gelas sendiri, mengelap lantai, menyapu rumah.. hahaha..

Dia paling suka sapu rumah sambil pukul kakak dia guna penyapu rumah tu.. what else.. hmmm suka menyanyi, menari dan naik beskal! Actually banyak lagi Neidal bole buat sebab semua dia nak buat.. pening mama dia..

Apa apa pun...
Caaaaayang Neidal!!!



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin