Tuesday, October 25, 2011

I wear Turquoise :)





Hello sweet people!
Sorry untuk sesiapa yang nak baca pasal our annual dinner sebab i can't blog out about it at this moment. Internet connection kat rumah tak berapa betul sejak sabtu lepas..
Banyak gambar nak share kat sini tapi tak best kalau update guna handphone. Nak taip words by words pun susah. Cramp tangan i menaip kat iPhone ni..
Whatever it is, i'll write about it real soon. Kawan kawan yang tak dapat datang malam tu pun boleh baca sekali kan :)
Ok, look at the picture.. thats me with my friend, Irma. ada tak yang tertarik dengan baju saya pakai tu? hehe.. i know u! Kalau ada yang nak kirim beli boleh je sebab memang ramai yang berkenan dan nak beli. i mean yang baru la. this one is mine of course :) banyak kaler yang ada tapi bergantung dengan stok la kan.. wah! bisnes pula jadinya!
We discuss more thru email can? so this is my email add, Septembia1409@yahoo.com harga dia memang murah dan berbaloi ok! and the best things about it, it is a Free size dress!


Xoxo,
Mamayiyen
Sent from my iPhone






No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin