Saturday, September 25, 2010

Open House at KUSA

Huhu the words KUSA means..Kemuning Utama Shah Alam..
this is our 1st Raya open house for today..

KU,Permai..
this is our destination is.. actually hari ni ada 4 undangan beraya tapi kami dapat penuhi 2 jer..
sorry untuk yang lain2 tu ye.. lagipun susah sikit nak bawak baby2 ni berjalan.
takut meragam kan..
chewah trip artis lah pula



ok this is the tuan rumah,beautiful lady *ehem she is an ex-stewardess* with my ensemboy hehehe..
she is my schoolmate in primary school at Sabah actually..also we stay in the same district that is Kota Marudu.
after a long lost contact with her,we finally met at The Curve,Damansara when i was pregnant Neidal 8 months,last March this year.
rupanya2 she's married with 2 sons..the best part is...
she lives nearby my house je..hehe..



memasuki rumah tuan rumah ni amatlah mengujakan..
apa taknya..
all i can say is..it's Classy & Cozy!



true isn't it? dari hiasan dinding pun dah tau dah..
hiasan dalaman sangat elegant!
gambar rumah banyak di rakam tapi xsempat upload disini..lain kali ye..



nak juga bergambar di dining table diorang ni..
kerusi sama tinggi dengan ku uolls!
tak tau berapa harga ni..mesti mahal..



tuan rumah siap menyediakan khidmat 'clown' untuk para kanak2 yang datang..
so taklah jemu budak budak ni kan..
tengok tu Sang Belang pun siap tengok clown lagi :p



ensemboy meragam sekejap



gambar tuan rumah & suaminya



gambar si tetamu sekeluarga di rumah open house
my schoolmate..

p/s: Thanks Jenny for the invitation
U really have such a beautifuuuulllll house & Family..
not forgetting your delicious food just now and of course the Duit Raya!
Thanks once again.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin