Monday, September 6, 2010

My first LoVe..


*ehem*
ada unsur unsur tersirat di situ.. awww!

hi papa!
izinkan mama mempublish gambar mu di sini ye..
papa kan my first Love :)


ececeh macam model gittew..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

dan yang sebenarnya mama nak minta kebenaran papa untuk
berkongsi kegembiraan mama ini dengan teman teman
mama disini
..iaitu..

..
..
..
..
..
..
mama
kan
dah
dapat
apa
yang
mama
idam
idamkan
selama
ini..
(aww..jgn muntah ye kawan kawan)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
so
nak lah juga
share
dgn kawan2 mama..
boleh ye..
pweeseee...
.
.
.
.
.
.
.
.

my
wishlist
tertunai
akhirnya..
syukur..
aku
telah
mendapat..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sinaran kebahagiaan..
Sinaran Raya Charity!

eh silap!! hehehe..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
alah...nampak tak paperbag yang i pegang tu??
kurang jelas?
aww..
segan i!
.
.
.
.


yang ni jelas sedikit kan??
jangan lah laju sangat jantung uolls tu..
sebab i pun berdebar2 tulis entry ni..
hehehe..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ya..
sudah semestinya


*beg idaman kalbu*
*blushing*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

NST for pemilik blog ini :)
dan harus scroll down lagi untuk
kesimpulan nya..
tapi mesti baca
"Bismillah"
dulu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ok dah penat scroll?
nah
tengoklah..




sempena
beg raya ku,
beg birthday ku
dan
7th wedding anniversary kami..
yang sememangnya jatuh pada bulan september ini..
bulan kegembiraanku
dan
bulan usia ku melonjak ke angka 30!
aduyai :p

so memang berbaloi beli beg ni..
-all in one-
pasti akan menjadi sejarah :)


*usaha tangga kejayaan*
peace to papa,mom,dad and the whole family!
syukur alhamdulillah..

4 comments:

  1. auwww.. i yg berdebar camner nie?? hahah.. lawa bag baru.. auwww!!

    ReplyDelete
  2. congrats on ur new aquisition! mesti penuh makna bag tuuu.

    ReplyDelete
  3. kena beli 1 nih kat elly sure dia happy bangat. hu5

    ReplyDelete
  4. Awww!! kenapa baru perasan comment2 ni..
    so sorry guys.. bila scroll2 entry lama baru perasan..
    thanks filla... The queen bee & hafiz..
    p/s: harus beli utk elly satu!

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin