Friday, September 24, 2010

Adik tidur nyenyak,sementara si kakak...

Comel tak gambar Ensemboy ku tidur ni? Tinggal 4 hari lagi dia nak masuk 5 bulan u olls.. tup tap tup tap..dah 5 bulan..



baju by Cotton On baby lagi



Ketika si adik tidur nyenyak..si kakak pula sibuk berposing.. silah layan aksi2 si Nureen Aleesya aka Yiyen ni ye..



Mulut tek berhenti nganga..balik balik minta gambar ni.i layan kan aje..



See...ni actually masa balik dari rumah bff ku hari tu..thats why baju macam kenal kan..



Wachaaaaa...hamboi hamboi..macam Kung Fu Panda dah Yiyen..



Eh eh..tiba tiba ayu ayu pula..



Sekali lagi..habis semua gaya dia buat..ok lah last sekali..saya suruh dia senyum jer tak nak gambar ganas2..so ni dia..



Cakk..say cheese...senyumlah kepada sesiapa sahaja kerana senyuman itu satu sedekah..

p/s: doakan kesihatan untuk baby Iman yg baru menjalankan Neuro Surgery pagi tadi.. (anak kak mira yg saya pegi open hse hari tu) semoga baby Iman sihat selepas ini.Amin.


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin