Wednesday, March 24, 2010

Shopping with my sister!

Hari ni malas la nak taip banyak2..so lets enjoy the pictures je la ye.. Isnin lepas,gi Ikea with my sister,her daughter amirah n also yiyen..she wanna buy some stuff from Ikea.. I only grab a few things je..

For my lil one... The cute Blue Teddy Bear is from Ikea..

This picture pula, masa gi Sunway Pyramid Ahad lepas..also with my kakak.. ni masa beli klip rambut yiyen @ Fairy Princess SP..
Yiyen nak bergambar dengan maskot Sunway Lagoon..

My sister,lil Amirah n Yiyen..

Me n Yiyen..


We had our lunch at Subway..

Yiyen while waiting for my sister for shopping..dah penat dah ni..dari tghari sampai malam shopping okeh..

Took picture @ Pet Shop SP.. nak gambar dgn Rabbits..katanya..

@ LCCT..ni yesterday,masa hantar my sister kt airport..nak balik Sabah dah..bulan Mei they'll come again..

Yiyen inside the car masa balik dari Ikea.. (gambar berterabur ye..malas nak susun) Layankan ajee... :)

Ni dalam baby's Room @ Ikea.. masa ni nak tukar Pampers Amirah..cantik kan lampu tu..nanti nak beli lah..

Amirah with her smiling face..very the active girl! (dia nak buat peace..tapi x menjadi)

@ Smaland Ikea..

Happy dapat main dalam Smaland..walaupun 30min jer..


Sesi lunch @ Ikea..paling best makan kat Ikea sbb amik banyak2 pun,murah jer..dlm rm50 mcm tu..tapi berbaloi..terutama sekali Daim Cake tu!

Hasil yang telah di GRAB oleh yiyen...hmmmm...nak bagi kt adik dia konon teddy bear blue tu.. but the snake puppets is for her...

Amirah dgn topi chef Ikea...

Yiyen nak beli kerusi ni la mama...ok ok..kita beli yg bulat ye....

She wish to have a room like this..very the Pinkish!! I like!!

Baby cot itu juga menjadi idaman ku..so cute..nantilah akan di pikir-pikirkan..hmmm.. kalau dapat hadiah ni best juga kan...hehehehe...

Yiyen sedang menulis her 'wish list'...

Amirah smiley,Yiyen..n Mamayiyen :)

The cousins.... Amirah Zahirah n Nureen Aleesya!!

Last but not least... Got a present for my lil one from my sister! Baby Blue Blanket from Mom's Care! Thanks Kats!! I Like..


~That's all for now..will update soon~
p/s: Ahad ni nak gi shopping lagi utk my Baby..awww..suke!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin