Sunday, March 14, 2010

Manjakan dirimu..

Bilakah kali terakhir kamu memanjakan dirimu? hmmm..maksud ku di sini ialah,sekali sekala.. belilah sesuatu untuk diri sendiri..buat apa kerja penat2 ,dapat gaji then untuk bayar hutang jer setiap bulan..sometimes kita xterfikir dengan semua itu..tapi cubalah sedaya upaya untuk kumpul setiap bulan duit gajimu untuk rewards ourself.. betul tak? hendak seribu daya..xnak seribu dalih..

gambar ni hanyalah selingan dan contoh ye..jangan pula u olls ingat saya nak show off..this earrings is actually a reward for me myself...pabila dah dapatkan apa yang kita inginkan..pasti kita puas hati dan gembira... so teruskan lah menyimpan untuk rewards yourself.. jangan berkerja je tapi xdapat apa2..

p/s: see..card ni pun bagitau yang kita sebenarnya patut dapat Reward! one more thing.. kalau ada sesiapa yang nak membeli aksessori dari kedai emas favourite ku in..Diamond & Platinum,
don't hesitate to tell me..coz i will lend u my membership card so you can have the discount...
Sangat berbaloikan!! just email me..


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin