Wednesday, March 10, 2010

Inspired by Yiyen..

Amboi..amboi...macam jenama Perfume pula entry kali ini... actually just want to share dgn u olls dengan kreativiti Yiyen ku ini! I rasa yang my daughter ni pun ada minat nak jadi Part Time Interior Designer macam Mamanya jugalah..hehehe..bacalah entry seterusnya k..

See..di minta bergambar terus silang kaki..auutomatically! but yang ni bukan kreativiti nya yang saya nak share tu..tapi yang ini..

Di bawah ini ialah hasil titik peluh ku mengecat bilik yiyen (adikku yg used to sleep here before) ianya juga hasil inspirasi yiyen..dia nak corak LOVE katanye...hehehe..so,i catkan saje.. isn't it cute?

Aahaaa....this one is hasil tampalan2 wall sticker By Yiyen juga ye..Dia yang request biliknya dihiasi dengan Butterfly2 yang indah itu..Hari tu masa beli Wall sticker ni..dia pilih nak sticker Butterfly nih..Tak tau kenapa tapi mungkin dia ni Pencinta Alam kut..baguslah kalau macam tu :) Aku lagi suka..

The Dora Wall sticker pun pilihan dia..tapi yang ni,aku yang tolong tampalkan sbb agak susah nak tampal..nanti kang berterabur pula hiasan dinding tu..

This one is Our Guest Room di tingkat bawah rumah.. Wall Sticker bunga2 tu dipilih oleh Yiyen juga..dia kata baik tampal kat sini sbb..boleh buat Tong Sampah ni jadik macam Pasu Bunga.. hah..what a great idea Yen! Dia terus nak bergambar kat sebelah sticker tu ye :)

Hi semua..cantik tak bilik tetamu ni? Yiyen mmg suka baring2 kt bilik ni kalau dia penat nak naik tingkat atas...

Last but not least..this one also chosen by her but i yang tampal kan...kalau Yiyen yang tampal,alamat mmg xmenjadi la wall deco kami...

Apa yang penting..Me & Yiyen berpuas hati dengan hasil dekorasi kami ini..terasa tenang dan damai je bila berada di rumah... next time bila ada idea lagi,akan ku share di sini ok...thats all for now..got Appointment @ Tropicana Medical Centre today..Will update soon..
p/s: Semua wall sticker tsbt kami beli di SACC MAll..

Upps...lastly..Sticker Mickey Mouse pilihan Yiyen khas untuk adik tersayangnya..
"Tak sabar nak main dengan adik Ma" :) hmmmm...sabar ye sayang!! Adik pasti akan lahir juga...

6 comments:

  1. so adorable.
    jg sdh vote utk yiyen :)

    ReplyDelete
  2. bilik akuuu!!!!
    my comforter in guest's room?
    omfg! tolong!

    ReplyDelete
  3. eis: Thank u..
    cheng: hamboi..yiyen yg srh taruk comforter tu di sana ok..
    p/s: bilik mu? "sekarang tidak lagi.." wakakak...
    119: popular? hmmm..biase2 jer..

    ReplyDelete
  4. woah. dah lame tk dtg. dah byk lain. hehehe.
    pandai yiyin. sok dah besar leh ar amek interior designer. :)

    ReplyDelete
  5. azie: tu la psl..dia ni kalau bab2 menghias.. sama mcm mamanya :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin