Thursday, March 28, 2013

Shopping @ H&M lagi!





Hoyeah!!

Bestnya kalau setiap minggu shopping kat H&M kan.. Suka sangat baju2 dia especially bahagian baju budak budak.

Baju bajuan ni adalah hasil borongan beberapa minggu lepas :) lupa nak share kat sini. Ahem..

Selalunya kalau ke H&M, mesti diorang akan adakan satu port baju2 yang ada tulis DEALS, itu adalah baju yang diorang nak buat sale hari tu. So uolls yang nak beli baju dengan banyak dengan harga yang murah, belilah pada tag yang ada tulis DEALS ok :)

Sekian tips of the day..

Tata..


2 comments:

  1. hehe..bab2 shopping..memang seronokkan..hehehe

    salam kenal..ila follow sini =)

    ReplyDelete
  2. salam ila,
    thanks follow blog mamayiyen ok :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin