Sunday, March 17, 2013

Memborong baju kat H&M ❤





Minggu ni memang busy buat saya, lepas keje double shift, keje mlm etc, akhirnya dapat bershopping bersama keluarga selama 5 hari. omg! 5 hari? hehe..

Minggu ni, Mak, ayah, kakak & anak buah datang KL untuk JJCM. So kalau diorang datang KL, memang sayalah yang akan jadi tour guide diorang. hehe.. Betullah kan.. kata shopaholic :)

Mak memang datang KL kali ni untuk membeli sedikit barang2 untuk keperluan perniagaan kat Sabah sambil2 shopping kain baju raya. Siap tempah 9 pasang uolss :D

Ni gambar ke H&M hari tu. Kalau ke KL, mmg tak sah kalau x ke H&M. Rugi je tak beli baju2 comel & gojes dioran tu. Semalam ke Jusco, tengok harga baju contohnya Scarlet, sama je harga macam kat H&M. Kalau pandai pilih baju, bolehlah buat perbandingan sendiri kan.. Mana yang sesuai dan berkualiti..

Ok itu je nak cakap. Kat rumah ada Unifi ni, wajiblah tulis panjang2 kat blog lepas ni kan. Harusss..




p/s: top & pants by H&M
scarf by L_adorn ❤

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin