Wednesday, March 20, 2013

JJCM Day 3 ( Setia City Mall )



JJCM Day 3

Wah gittew.. gambar ni dah publish hari tu kat my previous entry. Saja je nak letak balik. hehe..
Hari ke 3 JJCM kami, saya cadangkan ke SCM sebab kakak saya nak sangat tengok baju2 kat H&M.
Dia memang terpikat dengan design H&M ni sebab adik dia suka sangat beli baju kat sana :) 




Camwhore lagiiii..
pegi H&M pakai baju H&M.. hiks!
harusss....




Selesai membeli baju kat H&M selama dekat 2 jam!
omg!! kesian ayah sebab kena tunggu kat luar H&M sebab Neidal keluar masuk keluar masuk dari kedai. Risau dia hilang pula.. tak berapa nak concentrate nak shopping kalau bawak anak sekali actually.. tapi bila bayar dekat 2K jugaaa.. hambek...




cousinss..

Banyak lagi gambar actually.. tapi cukuplah ini je. Nanti kita sambung kat JJCM Day 4 pula ok..

Kat bawah ni gambar lauk pauk masa dinner malam tu after setia City Mall..
Makan kat Chinese Restaurant Muslim Mohd Chan..




Ikan sweet & sour yang sedappp..




Semua lauk yang kami order malam tu memang sedap sedap belaka :)

Alhamdulillah kenyang.. Boleh tidur dengan lena..
hehe..






No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin