Saturday, March 23, 2013

Back to Sabah ( Day 5 )


Tibalah entry last jjcm mak & ayah saya kat KL hari tu..
Mak, ayah, kakak & anak buah datang KL memang 5 hari je, thats why jadual diorang jjcm memang padat.




Uda, Neidal & Yiyen
Sarapan pagi kat Old Town White Coffee,
Kota Kemuning.
Sibuk main game masa tunggu makanan sampai :)




Hot lemon tea & roti bakar kegemaran saya



otw to LCCT




Saya dah web check in dari rumah lagi sebelum theyolls sampai airport hari tu, so jimatlah kos sikit kan..
kalau tak, charge check in kat airport, tak silap saya dalam rm10 seorang kan?

Top & Bottom Uda is by H&M
Top & Bottom Yiyen & Neidal is by Cotton On Kids




As usual, diorang datang KL 3 beg, bila balik dengan 6 beg plus beg kecil2 lagi. hehehe..
Semua beg wajib wrapp plastik kat airport sebab takut rosak & kotor.




Bye bye Pa, Ma, Kats, Uda & Amirah.
See u guys on June..




Izikan tuan belog bercamwhore sebentar..
hehe

Scarf by @hush_bysuriaryani (instagram)
& Tops by H&M
also my cutie skin iPhone is by @ohoh_shop (instagram)


bye uolls..
nanti i rajin & free, i update lagi k..





No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin