Tuesday, July 3, 2012

Mak posing, anak layan cupcake :)





Biasalah bila ada anak kecil ni kan.. macam macam ragam anak.. gambar ni diambil masa wedding Irine hari tu. Sampai kat rumah pengantin dalam pukul 12.30 tghari.. Sampai2 je terus makan sebab memang lapar :) Pastu masa gi tengok pelamin & candies buffet, tetiba je Neidal nak cupcake.. sedangkan cupcake + cake tu untuk pengantin potong masa sesi potong kek..

Neidal nangis2 nak cupake tu, dah pujuk pun dia tetap nak cupcake tu.. kebetulan mak Irine ada masa tu, dia cakap xpe ambil je.. saya pula yang segan kan.. last last mak pengantin amik satu cupcake dan bagi kat Neidal.

Terus Neidal makan kat situ juga cupcake tu +_____+ malu i tau.. thanks makcik sebab sporting :) saya apalagi, terus buat2 posing kat meja santapan pengantin tu :D



Sent from my iPhone

2 comments:

  1. oho...mak vouge!!! anak???? layan makan...asal bahagia betul tak...

    ReplyDelete
  2. Cindyrina,
    sorry lambat sgt reply comment ni..
    thsnkd sudi ke blog akak ni ye :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin