Wednesday, July 4, 2012

Irine Nadia Marcello's Wedding Day :)


Salam semua.. sorrylah entry pasal adik Irine kita asyik tertangguh je.. Exam &Viva semuanya dah habis tapi banyak sangat hal hal lain yang saya kena settlekan..

Hari ni free sikit siap boleh gi Sunway Pyramid lagi tadi :D tujuan ke Sunway tadi sebab ada barang nak beli katanyer.. sambil sambil tu temankan kawan beli dress untuk Dinner minggu depan.. Uuu tak sabarnya :)



Ni dia kad jemputan adik Irine yang dia pos ke rumah hari tu. Thanks Irine sebab sudi jemput akak. Memang excited nak datang wedding Irine hari tu walaupun macam tak dapat datang sebab exam viva akak hari selasa, dua hari selepas wedding irine tu.. tapi memandangkan adik dah jemput, harus penuhi undangan kan lagipun nak sangat jumpa adik. selalunya conversation thru whatsapp, fb, twitter & instagram je kan.




Mama & yiyen sempat camwhore masa otw ke Melaka hari tu.




Pasangan pengantin yang bagai pinang di belah dua.. sangat sepadan :)




Bergambar depan pelamin yang cantik bertemakan putih, pink & babyblue..
yang paling penting sekali Fresh Flower memenuhi ruangan pelamin & meja makan tetamu..sweet sangat!



Yiyen kat Candies buffet yang comel.



Kek pengantin & cupcakes




Kad saya untuk pengantin, tulis dalam kereta untuk dimasukkan ke dalam kotak hadiah pengantin :)




Nice kan the decorations!




Kek ittew lagi..




Marshmallow Love pun ada!




Adik ipar ku yang kebetulan berkerja kat Rembau, sebelum ke Melaka, singgah dia dulu..




Kek & fresh flowers lagi..




Neidal yang tak malu..nangis nangis nak cupcakes.. nasib baik mak Irine sporting bagi cupcakes tu..
thank u aunty :)




Meja para tetamu..nice kan..




Fresh flowers!




Ok ni masa nak balik.. rasanya dalam sejam je kami kat sana sebab takut lewat sangat sampai KL



ni seperti biasa..
sebelum masuk kereta..
amik gambar sendiri *_______*

hihu!


Once again, thank u Irine Nadia & Adik Mirul sebab jemput akak ok..
Nanti birthday anak, jangan lupa jemput tau! hehe..



2 comments:

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin