Wednesday, September 28, 2011

A simple birthday treats :)


Happy 31st Birthday Mamayiyen! I am officially 31 years old now :D dah tua dah... T_____T
Thank you for all the warm wishes especially on facebook guys! My exact birthday was on 14th of September :)



The simple birthday treats :)



Chrysanthemum drinks! our favourite!



Sushi



Mee goreng special by me & papa :)



This is my Birthday's cupcakes! instead of one whole cake..i decided to buy my favourite cake.. Dalam family dah memang saya seorang je suka makan kek, so kena beli kek kecil je.. kang tak habes makan pula..sebab sorang sorang makan..



31st birthday katanyer. cupcakes from CupCakeChic



Tetiba Neidal pula kena kiss.. mesti dia ingat yang tu birthday dia -_____- hehehe.. Dah le taknak pakai baju.. ish ish ish.. terpaksa juga bergambar cekci :D



Tiup lilin katanyer.. awww... Yiyen pun beria ia meniup..



Kami bertiga sebab papa jadi jurugambar.. Actually memang saya buat birthday ni sesimple yang mungkin..masak mee goreng, beli sushi, cupcake, tidbits dengan air kotak jer.. sebab kami berempat je pun..



Me and neidal :)


Syukur Alhmadulillah kerana masih bernafas dan di kurniakan Allah S.W.T dengan kesihatan yang baik sampai ke hari ini. Semoga kebahagiaan dan kesihatan saya ini berkekalan hendaknya. Amin ya Rabil Alamin..




8 comments:

  1. wow...sushiiiiii...sedap nye....btw, happy belated birthday :)

    ReplyDelete
  2. hey i've just follow ur blog...i really hope that u can follow back my freshie blog

    ReplyDelete
  3. hai...best je tengok celebrate dengan family..just berempat...jeles u...hehe

    salam perkenalan...

    ReplyDelete
  4. Hi Birufirus... Thank u :)
    & salam perkenalan juga..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin