Thursday, September 8, 2011

Birthday wishlistku :)




Salam semua..
Hari ni entry gambar tuan belog jerr.. haha! takde yang penting sangat pun.. hehehe.. tak sesuai langsung kan.. sebenarnya just nak share apa yg saya wish kan utk my birthday tahun ni :)
birthday Mamayiyen adalah pada 14th of September every year :) please take note :)

Ni dia Birthday Wishlist Mamayiyen..
Harap harap termakbul salah satu atau salah dua..hehe..

1) Cincin whitegold yang baruuuu! i pakai saiz 18 uolls! jari gajah disitu :D

2) Wallet baru sebab wallet lama dah agak uzur sedikit :) itupun actually bday present 2009 :)

3) Nak something yang ada diamond sebenarnya.. contohnye subang berlian ke. cincin berlian ker. haha.. perasan sunggoh! ada ke orang nak bagi?? harapkan belas ihsan suami je la -___-

4) Perfume baruuuuu! (yang ni dah tertunai sebab sebelum balik dari beraya hari tu kakak saya dah belikan. macam tau tau jerr! Thanks Kats :)

5) Jam tangan baruuu! walaupun baru beli jam tangan tapi untuk peminat jam tangan yang tegar seperti saya ni. memang akan happy bila dapat jam.. berkenan dengan jam tangan ceramik actually.. ada berkenan dengan jam ceramic Fossil *_____* hmmmm...

6) Percutian bersama suami dan anak anak :) tak kira di dalam ataupun luar negara.

7) Handbag baruuuu juge! dah lama teringin merasa beg Gucci & Longchamp itteww :D

8) iPad2 katanyerr!

9) Majlis harijadi yang simple tapi saya duduk diam diam jer. tak bole buat keje sebab Birthday Girl kan.. hehehe... tapi nak hadiah jugak. *poyo*

Ok cukup setakat ini.. ada banyak lagi sebenarnya.. tapi kang uolls pengsan pula kan.. ini adalah birthday wishlistku. Berangan je lebih tau :) Sape2 yang malu nak wish Happy Birthday 14 Sept ni, atau nak alamat rumah sebab nak pos HADIAH, *ayat paling poyo* sila lah emailkan ucapan atau apa2 pertanyaan uolls ke email saya septembia1409@yahoo.com ok. tengok email pun dah tau bila birthday i. teehee!!


Sekian terima kasih. haha!

Love,
Mamayiyen.


2 comments:

  1. weee... mcm kena wat wishlist gini gak r sis. Baru lah si dear peka cket. Hahha.. :D

    ReplyDelete
  2. hi suhaili :)
    Harus buat.. manatau dia jeling jeling kat blog kita kan..hehehe..
    p/s: baru semalam tgk blog Su, u're so gorgeous dear :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin