Monday, September 26, 2011

Raya Marathon 2011!!


Beberapa minggu lepas, minggu ke2 dan ke3 raya memang banyak undangan Open house. Sampai banyak juga yang tak sempat nak attend. Sorry sangat sangat kepada yang jemput tapi kami tak dapat datang...



Ni masa ke rumah my BPP, Pn Wynn kita :) Saja bergambar dengan koleksi Hard Rock dia
tu.hehe.. Cute kan..



Ni ofkos u guys know.. Cik Yohana aka Cheng2 adik saya dengan boyfriend dia, Neidal :D



Koleksi Trophy Wynn & Hard Rock



Kamiii....



Yiyen kishh Neidal :)



Tak sabar nak tengok apa menu yang nak dihidangkan..walaupun sebenarnya dah tau apa..hehe..



Melentiks.com



Aksi geget katanyer..ngeh ngeh!!



Weeeeee!!!! kami dijamu dengan Lasagna special by Wynn's hubby!! Memang i tell you sedap sangat!! Sampai ke hari ni saya masih teringat lasagna ni.. u guys yang nak try rasa Italian dish Yasser, boleh lah datang ke D'Grato's Bangi.. cari guna GPS pun boleh! kan Wynn?? hehe..



The biscuits!! Siap ada dari Famous Amos uolls!



Ok, lasagna sudah siap dihidang dan sedia untuk dimakan.. yippie! kalau kat Pizza Hut, macam ni dah dekat rm10 rasanya.. tapi yang ni kami makan free :) Thanks Wynn..



Yummyliciousss lasagna with special sauce by Chef Yasser :)



Muka kenyang & muka nakal Neidal!




Harusss.. pos ala ala nak jual baju gittew..hehehe...



Selamat Hari Raya dari kamiii...



Ni satu lagi pose istimewa dari theyolls!



Awww!! lihatlah wallpaper Wynn yang cantik siap ada bling bling ini :) Haha.. ok itu jer cerita beraya di rumah Wynn..Thanks Wynn for having us..
Next station.. ke Putrajaya pula.. apa lagi ke rumah my bff la..



Hidangan utama my bff... Ayam Penyet hasil masakan sendiri dia!! Wah kelass uolls! siap masak sendiri Ayam Penyet ni.. tapi so sorry gambar dah rotate pun masih macam ni juga :( so sad.. kalau guna ipad tu boleh lah pusingkan ipad, kalau baca guna laptop mesti susah nak tengok gambar ni kan... apa apa pun.. memang sedap masakan my bff ni.. first try katanyer.. well done Syai!



Sementara kami sedang makan..Yiyen & Neidal main di dalam bilik mainan Aryssa.. bagus bagus.. please continue playing ok. Mama nak makan..hehehe..



Aryssa yang sangat petah bercakap with Auntie Ceceng :)



me,bff & cheng2



With Syai's SIL, Roe.. u guys should read her BLOG. Owesome!



Ok kami nak balik dari Putrajaya dah.. thanks Syai & Ben for the Ayam Penyet :)
Next destination is Klang :) Nak ke rumah kawan yang dah lama tak jumpa. Wan & Huda..



Ni lah dia Wan Ahmad & Nur Huda. Ada cerita di sebalik their weddings ni.. *ehem* apa lagi kalau bukan sayalah match maker they all sebelum berkahwin dulu.. sesuaikan.. akhirnya berkahwin juga diorang.. dan sekarang ada seorang anak berumur 6 tahun, Asif namanya :) Asif is so hensem..



Budak budak zaman sekarang.. Yiyen, Neidal & Asif main game guna iPad2 katanyer..



Neidal menunjukkan kepandaiannya slide slide the iPad.. haha! so kelakar!!



So this is Asiff & Nureen.. nasib baik Yiyen.. tua setahun.. kalau tidak.... hahahaha.. kompom bole buat menantu :D awwww....

Ok guys thats all.. nanti kalau sempat, nak upload gambar beraya lain pula. Ada banyak lagi tapi hari ni demam sikit & running nose.. tak berapa selesa nak menaip..

See u guys at the next entry...
Chawwww....



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin